Gala 1991

Image"Hollywood in Rotterdam…"

In een gerenoveerd Sportpaleis Ahoy' ontvangt Lee Towers in 1991 drie avonden lang zijn publiek tijdens de zevende editie van het Gala of the Year. Gesteund door het Metropole Orkest en de Jody's Singers geniet het publiek van een show waarbij ruime aandacht is voor zijn Hollywood album. Lee ontvangt naast Timeless ook de Soundmixwinnaar Jorge Castro met wie hij het prachtige "Try to remember..." ten gehore brengt.

Het bekende showballet, een niet meer weg te denken ingrediënt van de Gala's in Ahoy', krijgt voldoende ruimte tijdens de medley van klassiekers uit de musical "Westside Story", maar ook tijdens de Las Vegas' versie van Neil Diamonds' "America".

Lee Towers bedankt steevast tijdens de gala's zijn vrouw Laura met de vertolking van "My Woman, My Wife". Maar niet alleen zijn vrouw verdient een hoofdrol, want ook dochter Claudia verovert een weliswaar kleine, maar voor Lee zeer zeker hele grote, rol in het showballet.

Voor diegenen die niet aanwezig waren bij één van de drie concerten, zendt Radio Rijnmond een twee uur durende compilatie uit.