Gala 1995

Image"Jubilee"

Tijdens de negende editie van het Gala of the Year in Ahoy' viert Lee Towers zijn twintigjarig artiestenjubileum. Om zijn speciale "Jubilee" Gala's nog grootser en spectaculairder uit te voeren schakelt Lee maar liefst 700 medewerkers in! Het resultaat is dan ook overweldigend. 

Een totaal vernieuwd decor inclusief waterfonteinen en verrijdbare podia biedt plaats aan een enorm gelegenheidsorkest bestaande uit leden van The Dutch Jazz Orchestra, de uit Londen afkomstige Symphonia Strings, de niet meer weg te denken Jody's Singers en het spectaculaire showballet. Bij toerbeurt wisselen de vertrouwde "huisdirigenten" Jerry van Rooyen en Harry van Hoof elkaar af. 

Het publiek geniet van spektakel tijdens "An American Trilogy" (inclusief 50 afgerichte duiven door de arena), een geweldige lasershow met glasvezelkostuums en ballet met "10.000 Light Years".

De jubilerende Lee Towers ontvangt o.a. Anita Meijer, zanger Maurice Kroon en soundmixwinnaar Arno Kolenbrander, het Tikiko Kinderkoor en een groot aantal koren (ruim 300 leden) o.l.v. Piet van der Sanden.

 

  • 1995a
  • 1995b
  • 1995c
  • 1995gp